اقدامات انجام شده به مناسبت هفته ملی تغذیه
343692.mp3
اقدامات انجام شده به مناسبت هفته ملی تغذیه
به گزارش روابط عمومی مرکز:به مناسبت هفته تغذیه سالم و با هدف ارتقای آگاهی پرسنل، همراهان و بیماران درباره اهمیت تغذیه سالم و نقش آن در حفظ سلامتی، برنامههای متنوعی توسط سوپروایزر آموزش پرسنل و اموزش به بیمار اجرا شد. اقدامات انجامشده عبارتاند از:
1.تهیه و توزیع مواد آموزشی:
•طراحی و توزیع پمفلتهای آموزشی با محتوای ساده و کاربردی درباره تغذیه سالم.
•نصب پوسترهای آموزشی در بخشهای مختلف بیمارستان برای آگاهیبخشی به همراهان و بیماران.
•تهیه پاورپوینت آموزشی و استفاده از آن در جلسات گروهی و درونبخشی.
2.برگزاری جلسات آموزشی:
•برای پرسنل: جلسات آموزش در امفی تیاتر توسط کارشناس تغذیه با محوریت تغذیه سالم و تأثیر آن بر عملکرد و سلامت پرسنل.
•برای بیماران: آموزشهای کوتاه درباره اصول تغذیه سالم و تأثیر آن بر روند درمان و بهبود وضعیت بیماری.
•برای همراهان: ارائه نکات کلیدی درباره نحوه آمادهسازی غذاهای سالم و مراقبتهای تغذیهای از بیماران در منزل.
3.پذیرایی سالم:
•پذیرایی از همراهان و بیماران با میوههای تازه بهعنوان نمونهای از میانوعده سالم و مفید.
•ترویج مصرف میوهها و سبزیجات بهعنوان جایگزینی مناسب برای خوراکیهای مضر.
نتیجه اقدامات:
این برنامهها منجر به افزایش آگاهی پرسنل، همراهان و بیماران نسبت به تغذیه سالم شد و تأثیر مثبتی بر نگرش آنها به اهمیت تغذیه صحیح و نقش آن در حفظ سلامتی داشت
:
کامنت