• حوزه ریاست
  • انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان روانپزشکی ایران

پیام تبریک مدیرعامل مرکز به مناسبت عید سعید فطر

| تاریخ ارسال: 1401/2/12 |

به گزارش روابط عمومی مرکز : دکتر امیرعباس کشاورز مدیرعامل محترم مرکز طی پیامی عید سعید فطر را تبریک گفت.

متن پیام به این شرح می‌باشد.

بسم الله الرحمن الرحیم
ایزد منان را سپاس می گوییم که توفیق عبادت در ماه مبارک رمضان را بار دیگر در تقدیرمان قرارداد و فرصتی فراهم کرد تا با روزه‌داری در ماه تذهیب و تزکیه نفس دیگر بار، با یاری از درگاه مهر بی نهایتش به آرامش دست یابیم. خوشا آنان که در این ماه مبارک توشه ای از تقوا بر گرفتند و خانه آخرت خویش را آباد ساختند. امیدوارم خداوند کریم به کرم بی منتهای خود همه ما را در زمره این بندگان خالص قرار دهد. عید فطر، روز تولد دوباره انسان و فصل تازه شکفتن ایمان در روح و جان هایی پاک و بیدار است. عید فطر، عید فطرتهای روشنی می باشد که پس از گذشت ماه مبارک رمضان، اجر و پاداش خود را تنها در تقرب الهی جستجو می‌کنند. عید فطر روزی است که انسان به فطرت های پاک خود باز می گردد. اینجانب ضمن قبولی طاعات و عبادات حلول این عید بزرگ را به عموم مردم ولایتمدار و دیندار ، اساتید معزز و همکاران عزیز ، دانشجویان گرامی و جمیع خادمین عرصه سلامت تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال مسئلت می نمایم ما را در راه ارتقاء و پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ویژه در عرصه تامین، حفظ و ارتقای سلامت موفق و پیروز بدارد.

دفعات مشاهده: 96 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر