اولین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی اولین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی

| تاریخ ارسال: 1399/10/18 |

به گزارش روابط عمومی مرکز:
«یکسال از پرواز آسمانی سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی گذشت او که درس ایثار و فداکاری را در مدرسه هشت سال دفاع مقدس ودر کنار همکلاسی‌هایی همچون باکری و خرازی و همت‌ها آموخته بود بعد از سال‌ها ایثار و از خودگذشتگی، خود مدرسه و نماد دیگری از صداقت، رشادت و پایمردی شد با نگاهی گذرا به آنچه درباره او از زبان و قلم بزرگ و کوچک، زن و مرد، معلم و شاگرد، استاد و دانشجو جاری و ساری شده است می‌توان دریافت که حاج قاسم عزیز مصداقی است از آیه شریفه: ان الذین آمنوا و عملواالصالحات سیجعل لهم الرحمن ودا اینجانب اولین سالگرد شهادت این شاگرد مکتب امام حسین و معلم بزرگ آیندگان را به عموم فرهنگیان و ایثارگران تسلیت عرض می‌کنیم.»

اشعاری ویژه سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی

س: سلمان و راه دیگر عشقی، سلیمانی!

ل: لقمان و گاه دیگر عشقی، سلیمانی!

ی: یعقوب و سرباز عزیز یوسف زهرا

م: مقداد شاه دیگر عشقی، سلیمانی!

ا: انسان، فرشته، بهتر از هردو مسلمانی

ن: نام و نگاه دیگر عشقی، سلیمانی!

ی: یک‌لحظه از چشم تو را باید کنم تصویر

عمار ماه دیگر عشقی، سلیمانی!

دفعات مشاهده: 105 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر