گفتگوی ویژه مدیرعامل مرکز روانپزشکی ایران باخبرنگار دانشگاه علوم پزشکی ایران گفتگوی ویژه مدیرعامل مرکز روانپزشکی ایران باخبرنگار دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/3/31 |

احداث بیمارستان جایگزین روانپزشکی ایران در راستای پاسخگویی اجتماعی به نیازهای حوزه سلامت روان
  مدیر عامل مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی ایران : بیمارستان جایگزین روانپزشکی ایران در راستای پاسخگویی اجتماعی به نیازهای حوزه سلامت روان، در حال احداث است‌‌.

به  گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر امیرعباس کشاورز فلوشیپ روان درمانی و مدیرعامل مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی ایران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه عنوان کرد: پروژه احداث بیمارستان جایگزین روانپزشکی ایران از سه سال قبل با حمایت رئیس دانشگاه آغاز شد.

دکتر کشاورز بیان کرد: عمده ساخت این پروژه به یک و نیم سال گذشته برمی‌گردد و در حال حاضر اسکلت ساختمان نزدیک  ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیر عامل مرکز روانپزشکی ایران اظهار کرد: در این راستا با توجه به نیازهایی که در جامعه با آن روبه‌رو هستیم ، همانند بحث اعتیاد، خودکشی ، شروع بیماری های روانی، اهمیت سلامت روان، کمبود تخت‌های روانپزشکی و افزایش جمعیت سالمندی ؛ سبب ساخت بیمارستان جایگزین روانپزشکی شد.
ایشان با اشاره به این نکته که ساختمان فعلی بیمارستان روانپزشکی ایران با ۱۶۰ تخت فرسوده است و کاربری مناسب  را ندارد ، افزود: سالیانه  در این بیمارستان به حدود ۳۰ تا ۴۰ هزار بیمار سرپایی ، خدمات درمانی ارائه و ۳۰۰۰ هزار بیمار بستری پذیرش  می شود. همچنین تعداد  زیادی از بیماران در لیست انتظار قرار دارند.

دکتر کشاورز خاطر نشان کرد : پروژه ساخت بیمارستان جایگزین بامساحت ۲۶ هزار مترمربع دارای ۱۷ بخش و سه پژوهشکده است و بخش جنرال بیمارستان در راستای بهره وری و بخش آموزش برای مقاطع پزشکی عمومی، رزیدنت و‌ حدود پنج فلوشیپ و فوق تخصص روانپزشکی ،ظرفیت دارد.
البته در حال حاضر هم این روند آموزش انجام می شود ولی ساختار فیزیکی مناسبی برای آن وجود ندارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تصریح کرد: گروه روانپزشکی دانشگاه ایران با قابلیت و سابقه طولانی؛ در حوزه های آموزشی و پژوهشی جزو برترین های کشوری محسوب می شود و دارای خدمات ارزنده ، دستاوردهای بسیار زیاد و رتبه های برتر بورد تخصصی می باشد .

فلوشیب روان درمانی دانشگاه ایران اعلام کرد : تعداد تخت های روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران با میزان استاندارد سطح بندی تعیین شده، فاصله دارد ، لذا باید تمام تلاش برای تکمیل پروژه بیمارستان جدید را باید بکار گرفت .
دکتر کشاورز افزود: اگر منابع مالی مورد نیاز برای اتمام پروژه تامین شود و محدودیتی پیش نیاد ، بیمارستان جایگزین با ۳۰۰ تخت تا یکسال آینده می تواند مورد بهره برداری قرار گیرد. شایان ذکر است با توجه به طراحی ، ساختار ، وجود تخصص های مختلف ،تنوع خدمات و انجام پژوهش های سلامت روان ؛ می توان گفت این بیمارستان در کشور منحصر به فرد است و احداث آن جز افتخارات دانشگاه علوم پزشکی ایران می باشد.

دفعات مشاهده: 206 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر