دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

تغذیه

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 
 

مسئول تغذیه:

الناز قائمی داریان - کارشناس تغذیه

معرفی واحد تغذیه:

این واحد در شمال محوطه بیمارستان واقع شده است. بخش تغذیه به عنوان یکی از بخش‌های مهم مرکز، تاثیر بسزایی در پیشگیری و درمان بیماریها دارد. واحد تغذیه در دو حوزه «مشاوره تغذیه و رژیم درمانی» و «مدیریت خدمات غذایی» فعالیت می‌کند و با هماهنگی سایر اعضای تیم درمان، از طریق ارزیابی تغذیه‌ای بیماران، ارائه مشاوره تغذیه فردی و ارائه خدمات غذایی مناسب جهت تامین، حفظ و ارتقای سلامت بیماران خدمت می‌نماید.

در واحد تغذیه این مرکز، یک نفر کارشناس مسئول تغذیه با تحصیلات لیسانس تغذیه، مشاوره تغذیه بیماران بستری و سرپایی، نظارت بر کار میهمانداران تغذیه و نظارت بر آشپزخانه را انجام می‌دهد.

تعداد اعضای واحد:

1 نفر سرآشپز

2 نفر آشپز

1 نفر کمک آشپز

3 نفر میهماندار

شرح وظایف کارشناس تغذیه:

  • کسب خط مشی کلی در زمینه امور تغذیه از سرپرست مربوطه.
  • تنظیم برنامه رژیم غذایی برای بیماران بستری و سرپایی طبق دستور پزشک.
  • نظارت بر تهیه و توزیع غذا به بیماران و کارکنان.
  • جمع آوری آمار و اطلاعات در مورد تغذیه و مواد غذایی در سطح عمومی.
  • برآورد ذخیره غذایی و وسایل و نگهداشتن رکوردهای لازم.

  • دفعات مشاهده: 542 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر