• كاركنان
  • لینک سایت های معتبر

برگزاری مراسم جشن جهت بیماران مرکز به مناسبت ماه ربیع الاول برگزاری مراسم جشن جهت بیماران مرکز به مناسبت ماه ربیع الاول

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۸ |
به گزارش روابط عمومی مرکز :واحد آموزش به بیماران با مشارکت کمیته فرهنگی پرستاری :به مناسبت ماه ربیع الاول بهار ماه ها و نورزیبایی ها با هدف فراهم کردن محیط شاد جهت بیماران بستری و همکاران در مورخ 13 آبان 98 مراسمی شاد را بهصرف میوه و شکلات به همراه بخش موسیقی در محوطه مرکز برگزار نموده که موجب خرسندی مددجویان مرکز و پرسنل و دانشجویان شد.در پایان برنامه از برندگان مسابقات والیبال و نقاشی تقدیر شد.ضمن قدردانی از از سرکار خانم رنجبر مسئول آموزش به بیمار و جناب آقای محمد عطابخش پرستار و همچنین همکاران دفتر محترم پرستاری و مربی و دانشجویان عزیز پرستاری که همکاری داشتند.

دفعات مشاهده: 94 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر