• كاركنان
  • لینک سایت های معتبر

اعلام نتیجه مسابقه تهیه کلیپ معرفی بخش ها ی کلینیکی و پاراکلینیکی اعلام نتیجه مسابقه تهیه کلیپ معرفی بخش ها ی کلینیکی و پاراکلینیکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۶ |
بنا به گزارش روابط عمومی مرکز پیرو پیشنهاد دفتر پرستاری و موافقت جناب آقای دکتر شریعت ریاست محترم با همکاری سرکار خانم رجبی مسئول محترم کمیته فرهنگی مبنی بر برگزاری مسابقه جهت تهیه کلیپ معرفی بخش ها ی کلینیکی و پاراکلینیکی  ( فضای فیزیکی،  معرفی تیم و کارکنان،  قوانین و ارائه خدمات و ..) به اطلاع می رساند آثار ارسالی بخش های اورژانس و بستری در مورخ 20/12/96 توسط هیات رییسه  مرکز بررسی و کلیپ بخش زنان به عنوان کلیپ برتر انتخاب گردید،  ضمن تبریک به همکاران محترم این بخش  از سایر بخش ها که جهت تهیه کلیپ تلاش نموده اند تشکر نموده و برای کلیه همکاران محترم آرزوی موفقیت و پیشرفت روز افزون می نماییم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 410 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر