چکیده ای ازپروسه کاری، ازپذیرش تاآماده شدن جواب بیماران آزمایشگاه مرکز چکیده ای ازپروسه کاری، ازپذیرش تاآماده شدن جواب بیماران آزمایشگاه مرکز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۴ |
1- دریافت درخواست آزمایش واحرازهویت بیمار بامدارک (نسخه دفترچه یا نسخه ازاد همراه کارت شناسایی )

2- برای نمونه های ارسالی ازمرکز دیگر: انطباق نمونه بامدارک، شرایط نمونه گیری، انتقال وقراردادمربوط

3- پذیرش بیمار یا نمونه (در صورت عدم امکان پذیرش، توجیه وراهنمایی مراجعین طبق راهنمای نمونه گیری).

4- ارجاع به صندوق جهت دریافت هزینه آزمایش وصدور قبض برای بیماروآزمایشگاه.

5- دریافت و کنترل قبض پرداخت شده و تحویل رسید برای دریافت جواب به مراجعه کننده.

6- ارجاع بیمار یا نمونه به بخش نمونه گیری همراه با رسید مشخصات .

7- چاپ لیست نمونه گیری بیماران بستری ساعت هفت ونیم صبح ( درصورت خرابی سیستم دربخشها یاآزمایشگاه  تهیه لیست دستی طبق دستورالعمل مربوط )

8- گزارش وارسال نمونه های ارجاعی به آزمایشگاه موردنظردرساعت وروزمعین درهرهفته ودریافت و  انطباق نتایج با نمونه های ارسال شده درنوبت قبل, ثبت درفایل جوابدهی بیماردرشبکه,  بایگانی یک  نسخه ازجواب اصلی درآزمایشگاه وتحویل نسخه دوم به مراجعین .

9- گزارش لیست کار بخشهای آزمایشگاه روزان ومجزا

10- ثبت نتایج آزمایشها از لیست کاری در فایل جوابدهی بیماردرسیستم شبکه,  روزانه ودراسرع وقت.

11- بازنگری نتایج ثبت شده قبل از نهایی شدن جوابها بمنظورجلوگیری ازخطا درگزارش نتایج.

12- پرینت جوابهای نهایی بیماران بستری وسرپایی وامضاءمسئول یاسوپروایزرآزمایشگاه و انتقال درزونکن مربوطه.

13- گزارش ماهیانه از درامد کلی ازمایشگاه(سرپایی  وبستری- بیمه و ازاد) وتحویل به حسابداری مرکز.

14- گزارش آمارفصلی وماهانه ازتعداد ونوع خدمات ارائه شده وتعدادبیماران بستری وسرپایی,بیمه وآزاد.

15- مطالعه دستورالعمل ایمنی ورعایت اصول ایمنی نمونه گیری واستفاده ازامکانات ولوازم ایمنی .

16- گزارش حوادث مخاطره آمیزمثل رفتن سوزن خونگیری درست نمونه گیر یامجروح شدن توسط بیمار.

17- ثبت مواردعدم انطباق مربوط به هریک ازمواردفوق درفرم مخصوص بعدازپیگیری وتاییدعدم انطباق .

18- ثبت فعالیتهای مربوط به نگهداری, سرویس یاتعمیرتجهیزات موجود بخش درفرم مخصوص .

تهیه وتنظیم:نسیم محمدزادگان(سوپروایزرآزمایشگاه)
تاییدکننده:دکترمهنازبهرامیان(مسئول فنی آزمایشگاه

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 61 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر