منو داخلي
تغذیه
 

مسئول تغذیه:

الناز قائمی داریان - کارشناس تغذیه

معرفی واحد تغذیه:

این واحد در شمال محوطه بیمارستان واقع شده است. بخش تغذیه به عنوان یکی از بخش‌های مهم مرکز، تاثیر بسزایی در پیشگیری و درمان بیماریها دارد. واحد تغذیه در دو حوزه «مشاوره تغذیه و رژیم درمانی» و «مدیریت خدمات غذایی» فعالیت می‌کند و با هماهنگی سایر اعضای تیم درمان، از طریق ارزیابی تغذیه‌ای بیماران، ارائه مشاوره تغذیه فردی و ارائه خدمات غذایی مناسب جهت تامین، حفظ و ارتقای سلامت بیماران خدمت می‌نماید.

در واحد تغذیه این مرکز، یک نفر کارشناس مسئول تغذیه با تحصیلات لیسانس تغذیه، مشاوره تغذیه بیماران بستری و سرپایی، نظارت بر کار میهمانداران تغذیه و نظارت بر آشپزخانه را انجام می‌دهد.

تعداد اعضای واحد:

1 نفر سرآشپز

2 نفر آشپز

1 نفر کمک آشپز

3 نفر میهماندار

شرح وظایف کارشناس تغذیه:

  • کسب خط مشی کلی در زمینه امور تغذیه از سرپرست مربوطه.
  • تنظیم برنامه رژیم غذایی برای بیماران بستری و سرپایی طبق دستور پزشك.
  • نظارت بر تهیه و توزیع غذا به بیماران و کارکنان.
  • جمع آوري آمار و اطلاعات در مورد تغذيه و مواد غذايي در سطح عمومي.
  • برآورد ذخیره غذایی و وسایل و نگهداشتن رکوردهای لازم.
  • نظارت بر امر بهداشت و نظافت كليه قسمتها.
  • بالا بردن سطح استاندارد کیفی غذا، تهیه و توزیع.
  • تنظيم برنامه‌هاي هفتگي، ماهانه و فصلي براي تهيه و سرويس غذا.
  • نظارت بر انتخاب، سفارش، تحويل، نگهداري مواد غذايي خام و نظارت بر بهداشت مواد غذايي و ارائه خط مشي در زمينه تغذيه و خدمات غذايي.
  • پيشنهاد انجام آزمايشهای لازم از موادغذايي خام و پخته.
  • تهیه گزارش از فعالیتها، پیشرفتها و مشکلات جهت سرپرست مربوطه.
  • انجام ساير امور محوله طبق دستور مقام مافوق. 

ساعت کار واحد تغذیه:

 

شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 تا 14:30

پنج شنبه از ساعت 7:30 تا 13:30

 

ساعت کار آشپزخانه:

 

شبانه روزی

 

تلفن تماس:

  

021-44503395-9

داخلی 257